Ongewild urine verliezen

Verliest u ongewild urine? U bent niet de enige: meer dan 100.000 mensen in België hebben te maken met incontinentie. Er zijn verschillende oorzaken voor ongewenst urineverlies, bijvoorbeeld verslapte bekkenbodemspieren, overgewicht of een urineweginfectie.

Gelukkig zijn er genoeg oplossingen: wij bieden allerlei soorten incontinentiemateriaal van de betere merken aan. Van inlegkruisjes tot broekjes, van verbanden tot matrasbeschermers. Alle materialen zijn discreet, comfortabel en voelen altijd droog en fris.

Incontinentiemateriaal voor urineverlies

De producten zorgen ervoor dat u zich veilig en beschermd voelt. Omdat niet iedereen hetzelfde is, hebben we een uitgebreid assortiment aan incontinentiemateriaal ontwikkeld. We hebben voor iedereen een oplossing.

Het materiaal is onzichtbaar onder uw kleding en houdt geurtjes vast. Niemand hoeft iets van uw urineverlies te merken. U bestelt alle producten heel eenvoudig en discreet online. Dus wacht niet langer en bezoek vandaag nog https://www.tomcare.be/nl/.

About the Author: Gerard